Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Şedinţă a Consiliului Local Câmpia Turzii, joi, 24 septembrie 2020

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 544/18.09.2020 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii este convocat în şedinţă ordinară cu desfăşurare online, pentru joi, 24 septembrie, la ora 13.00.

Iată ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentației privind delegarea Serviciului de iluminat public din Municipiul Câmpia Turzii și a modalității de delegare a gestiunii Serviciului de iluminat public prin concesiune.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării în administrare de către Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a unui imobil cu destinația de drum, aflat în proprietatea publică a comunei Luna.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei contractului de locațiune nr.58 din 26.11.2012.
  4. Proiect de hotărâre privind atestarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Câmpia Turzii, județul Cluj.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea ”Actualizării programului anual pentru construirea, modernizarea, exploatarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor, a pasajelor rutiere şi pietonale, amenajare și întreținere mobilier stradal, fântâni arteziene și decorative, statui și monumente, cu excepția monumentelor istorice clasificate, amenajări, dotări, întrețineri locuri de joacă, fitness și skate-park aferente, domeniului public si privat al municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2020”.
  6. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS