Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Au început lucrări de întreținere pe cel mai nou drum județean, DJ 103Z, recent preluat de Consiliul Județean Cluj

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că drumul Sălicea (joncțiunea cu drumul județean DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G) a fost preluat în administrare de Consiliul Județean Cluj, sub indicativul DJ 103Z.

În acest context, pe cel mai nou drum județean al Clujului au demarat lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic. Lucrările vizează un sector în lungime de aproape 19 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975, cu mențiunea că în această fază lucrările vizează sectorul de drum cuprins între km 0+000 și km 2+350.

Se vor derula, astfel, lucrări constând în scarificarea și reprofilarea drumului cu cilindrare fără adaos de material, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de material, așternerea de strat de piatră, realizarea și completarea de acostamente, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea de podețe tubulare, realizarea de fundație din blocaj cu piatră brută și așternere de covor asfaltic. Nu în ultimul rând, vor fi realizate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

În această fază se execută lucrări de refacere a terasamentelor deteriorate și realizarea de șanțuri.

Biroul de presă
9 iulie 2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS