Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Pe drumul județean 107P Mărișel – DN 1R au demarat lucrări de întreținere cu asfaltare pe sectoare

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința iubitorilor de munte, a participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 107P Mărișel – DN 1R au demarat lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic, pe sectoare.

Acestea vizează un tronson în lungime totală de 20,26 kilometri, de la kilometrul 24+000 până la kilometrul 44+260.

Lucrările constau în frezarea asfaltului în zonele deteriorate, plombări cu îmbrăcaminte asfaltică, colmatarea rosturilor, curățarea podurilor și a podețelor, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării. În această fază, se află în plină desfășurare asfaltarea sectorului de drum situat între kilometrul 35+200 și kilometrul 41+194.

Ulterior finalizării lucrărilor pe sectorul Mărișel – DN 1R, același tip de lucrări de întreținere vor fi demarate pe sectorul Gilău – Someșul Cald – Mărișel.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS