Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, Jul
306 New Articles

magazinprodusdecluj.ro, ofertă tot mai diversificată. Număr dublu de producători, față de momentul lansării și peste 500 de produse oferite

Administraţie
Typography

La mai puțin de două luni de la lansare, platforma magazinprodusdecluj.ro și-a dublat numărul de producători, oferind clienților peste 500 de preparate alimentare, cosmetice și de îngrijire personală, precum și obiecte meșteșugărești și de artizanat.

Proiectul și-a făcut debutul pe piață alături de 16 producători clujeni și cu livrări în municipiul reședință de județ și în zona metropolitană.

În prezent, livrarea se realizează la nivel național, numărul furnizorilor de produse a ajuns la 30, fiind acceptați și întreprinzători din alte județe care au o ofertă diferită de ceea ce există în județ. Și-au făcut, astfel, loc produsele din trufe, țuica de Zalău și ceaiurile bio, delicatese care aduc un plus magazinului Produs de Cluj.

Îmbucurător este și faptul că acestei inițiative i s-au alăturat numeroși tineri clujeni, care s-au lansat recent în afaceri și care au adus specialități premium, cum ar fi pâine și brânză artizanală, cidru sau podoabe realizate de mână.

Până în acest moment magazinprodusdecluj.ro a înregistrat comenzi din județele Cluj, București, Timișoara, Constanța, Giurgiu, Brașov, Craiova, Sibiu, Bistrița Năsăud și Tecuci.

Biroul de presă
26 mai 2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS