Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Mon, Aug
275 New Articles

Anunț întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii, vineri, 13 decembrie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 13.12.2019, între orele 09.00 - 13.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe strada Ialomiței (cartier Lut).

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea nouă de distribuție pe strada Petrilaca.

Vă rugăm să vă faceti rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS