Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

A început exerciţiul Wise Foresight 2019. Brigada 81 Mecanizată "General Grigore Bălan" participă alături de militarii maghiari

Actualitate
Tools
Typography

În data de 24 septembrie 2019, a avut loc ceremonia de deschidere a exercițiului „WISE FORESIGHT 2019” care se desfășoară în perioada 23 septembrie - 4 octombrie 2019, în poligonul de instrucție Ujdorogd din Ungaria.

Activitatea a avut loc în prezența comandantului Brigăzii 5 Infanterie „Istvan BOCSKAI” din Hodmezovasarhely, colonel Szloszear Balazs, alături de comandantul Batalionului „Bercseny Mikloș”, locotenent-colonel Vadasz Peter și comandantul Batalionului 191 Infanterie „Colonel RADU GOLESCU", locotenent-colonel Mihai Ioniță.

Exerciţiile de acest tip, desfăşurate atât în Ungaria, cât şi în România, au devenit o constantă a colaborării celor două armate, făcând dovada faptului că avem oameni foarte bine pregătiţi, cu o vastă experienţă acumulată în urma participării la exerciţii militare multinaţionale şi la misiuni în teatrele de operaţii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS