Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

O avarie la uzina de apă Mihai Viteazu a dus la întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Mihai Viteazu și furnizarea cu presiune scăzută în municipiul Turda

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 18.07.2019, între orele  12.30 – 17:00,  în localitatea Mihai Viteazu, și furnizarea apei potabile cu presiune scăzută în municipiul Turda, cartierele Micro 1, Micro 2  și Micro 3, la etajele superioare ale blocurilor.

Întreruperea este cauzată de efectuarea lucrărilor de remediere a unei avarii la Uzina de apă Mihai Viteazu.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere. Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS