Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Anunț - Furnizare apă potabilă cu presiune scăzută în Municipiul Câmpia Turzii (08-09.07.2024)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ S.A. anunță furnizarea apei potabile cu presiune scăzută în perioada 08.07.2024 - 09.07.2024 (48 h), în Municipiul Câmpia Turzii.

Furnizarea cu presiune scăzută a apei potabile este necesară în vederea efectuarii lucrărilor din cadrul contractului „EXTINDEREA SI REABILITAREA STATIILOR DE TRATARE APA POTABILA SI A CONDUCTELOR DE ADUCTIUNE IN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APA CAMPIA TURZII" (CL2).

Lucrările sunt executate de către Antreprenorul Asocierea AWE INFRA S.R.L. - E.M.I.T. GROUP ERCOLE MARELLI IMPIANTI TECNOLOGICI  S.R.L. - AQUA TECHNOLOGY DESIGN  S.R.L. – ELLBREND  S.R.L., iar acestea sunt cuprinse în contractul EXTINDEREA SI REABILITAREA STATIILOR DE TRATARE APA POTABILA SI A CONDUCTELOR DE ADUCTIUNE IN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APA CAMPIA TURZII" (CL2), aferent "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii".

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (apă tulbure, prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS