Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Primăria Turda | Anunț închidere temporară a circulației

Actualitate
Tools
Typography

Începând de luni, 4 martie, vă informăm că, circulația auto pe strada Calea Victoriei (DN 15), cuprinsă de la intersecția cu strada Aleea Plopilor până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Tineretului, pe partea dreaptă în sensul de mers spre centru Turda, va fi închisă, CU EXCEPȚIA AUTOBUZELOR TUP.

ℹ️Devierea circulației se va face pe strada Aleea Plopilor - strada Constructorilor (mal râul Aries).

Restricționarea acestei porțiuni este necesară în vederea executării lucrărilor de modernizare cuprinse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, coridorul de est.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS