Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Final de Campanie depunere Cereri de plată 2023 fără penalități!

Actualitate
Tools
Typography

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor de plată.

Astfel, în perioada 01 martie  - 31 mai 2023, au fost depuse un număr de 755.810 cereri de plată pentru o suprafață de peste 9,95 milioane hectare.

La o analiză comparativă a datelor, se observă că față de anul anterior numărul cererilor a scăzut cu 34.000 cereri, în timp ce suprafața agricolă a crescut cu 22.000 ha, fermierii confirmând și în acest an că sunt conștienți de importanța comasării terenurilor pentru a crește productivitatea și competitivitatea pe piață

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au mobilizat exemplar, ca de fiecare dată, și care au înțeles că munca în echipă, devotamentul și implicarea reprezintă pașii spre succes! Transmit aprecierile mele fermierilor români care au fost alături de noi în această campanie deloc ușoară, o campanie care a venit cu provocările aduse de schimbările din PNS 2023 – 2027.” a declarat Adrian PINTEA, Director General APIA. 

Precizăm că, în conformitate cu prevederile comunitare și naționale în vigoare, Campania de primire a cererilor de plată continuă până la data de 09 iunie 2023 inclusiv, cu aplicarea de penalități de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

În ANEXĂ poate fi consultată situația depunerii fără penalități a Cererilor de plată pentru Campania 2023, structurată pe fiecare județ și suprafața solicitată la plată.

Continuăm să ne îndeplinim obiectivele cu același profesionalism și implicare!

PUTERNICI. ÎN ECHIPĂ!

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS