Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Acţionarii Transylvania Steak House apreciază manageriatul Anamariei Gal

Actualitate
Tools
Typography

Printr-o scrisoare de mulţumire adresată direct Anamariei Gal - managerul restaurantului Transylvania Steak House - acţionarii societăţii au dorit să evidenţieze şi, totdată, să aprecieze felul în care managerul restaurantului a considerat să îşi îndeplinească atribuţiile.

În scrisoare acţionarii arată că reuşita Anamariei Gal a dus la o creştere neaşteptată a succesului restaurantului încă de la începuturile acestuia, mangaerului fiindu-i recunoscute şi apreciate abilităţile, dedicarea şi pasiunea demostrate în îndeplinirea rolului asumat.

Iată întregul conţinut al scrisorii adresate Anamariei Gal de către acţionarii Transylvania Steak House:

Dragă Anamaria Gal,

În calitate de acționari ai Transylvania Strak House, ne-am decis să vă adresăm această scrisoare de mulțumire și apreciere. Suntem foarte impresionați de modul în care ați reușit să conduceți restaurantul nostru și să îi aduceți un succes neașteptat încă de la deschidere.
Suntem deosebit de recunoscători pentru abilitățile, dedicarea și pasiunea pe care le-ați demonstrat în îndeplinirea rolului de manager al restaurantului și, de asemenea, pentru modul în care ați reușit să vă conduceți cu extrema profesionalism și încredere în echipa dvs.
Echipa noastră a fost cu adevărat impresionată de modul în care ați inspirat și motivați colegii dvs. pentru a realiza performanțe excepționale în oferirea celor mai bune servicii clienților nostri, atât în ceea ce privește mâncărurile delicioase, cât și serviciul prompt și eficient.
În concluzie, doamna Gal, vă mulțumim foarte mult pentru munca dumneavoastră profesională și dedicată și vă rugăm să continuați să inspirați, să conduceți și să motivați echipa noastră și să aduceți astfel un succes durabil pentru Transylvania Steak House.

Cu sinceritate și recunoștință,
Acționarii Transylvania Steak House


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS