Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Sat, Feb
121 New Articles

Campania umanitară „Fă o bucurie cu o jucărie!”- ediția a III-a (27 Martie- 10 Aprilie 2023)

Actualitate
Tools
Typography

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda dă startul ediției a III-a a campaniei umanitare de colectare de jucării, cărți și jocuri pentru copii „Fă o bucurie cu o jucărie!”. Aceasta se va derula între 27 Martie și 10 Aprilie 2023. La fel ca în campaniile anterioare, jucăriile, cărțile și jocurile pot fi noi, sau folosite, dar în stare bună și curate. Acestea vor fi donate copiilor din familii nevoiașe.

Vă așteptăm cu donațiile la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”T Murășanu” Turda situată în fostul internat al Liceului ”Liviu Rebreanu” Turda, la parter, (intrarea se face de pe Strada Macilor nr 1), între orele 9:00 - 15:00.

 

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS