Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Fri, Jul
103 New Articles

Reuniune de lucru a operatorilor de apă și canalizare organizată la Turda de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice  (A.N.R.S.C.)

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere importanța schimbărilor legislative privind reglementarea economică a sectorului de apă și apă uzată, în data de 25 mai 2022 a avut loc la sediul Companiei de Apă Arieș din Turda reuniunea de lucru organizată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.)

La reuniune au participat reprezentanți ai operatorilor de apă și canalizare: AQUATIM S.A. Timișoara, AQUABIS SA Bistrița Năsăud, APĂ CANAL NORD-VEST S.A., AQUASERV Târgu Mureș, APA SERV VALEA JIULUI Petroșani, COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, COMPANIA APA S.A. BRAȘOV, COMPANIA ,,APA TÂRNAVEI MARI,, S.A., COMPANIA DE APĂ ARAD S.A., COMPANIA DE APĂ ORADEA, SECOM SA Drobeta Turnu Severin, APASERV SATU MARE S.A,  APA-PROD S.A Deva, APA-C.T.T.A S.A. Alba Iulia.

Reuniunea de lucru a avut ca temă modul de punere în aplicare a prevederilor din  Ordinul Președintelui A.N.R.S.C nr. 230/2022 privind aprobarea Metodologiei de ajustare a prețurilor/tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare pe baza strategiei de tarifare și Ordinul Președintelui A.N.R.S.C. nr. 231/2022 privind aprobarea Metodologiei de evaluare a modului de implementare a strategiilor de tarifare elaborate în conformitate cu Metodologia de analiză cost-beneficiu pentru investițiile în infrastructura de apă, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 677/2017.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS