Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

Anunț - Remediere avarii. Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii (25.11.2021)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 25.11.2021, între orele 09.30 – 17.00, în municipiul Câmpia Turzii.

Sunt afectate imobilele pe:

  • str. Laminoriștilor -  nr. pare începând cu nr. 102 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145
  • str. Luncii
  • str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts și Gentilia Construct SRL
  • cartierul Șarât

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarii la rețeaua de distribuție pe str. Laminoriștilor nr.114 și pe str. Nicolae Titulescu 21.

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS