Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Nov
171 New Articles

Joi, 14 octombrie, se întrerupe furnizarea apei potabile în Turda. Vezi pe ce străzi!

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 14.10.2021, între orele 16.00 – 20.00,  în municipiul Turda. Vor fi afectate imobilele situate pe străzile:

  • Piața  1 Decembrie 1918
  • Aurel Vlaicu
  • Abatorului
  • Petru Maior
  • Războieni

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare branșamente pe str. Piața 1 Decembrie 1918 și a lucrărilor de înlocuire  hidraulică cămin vane situat la intersecția străzilor Piața 1 Decembrie 1918 și Aurel Vlaicu.

Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD" (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020".

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS