Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Tinerii voluntari confecționează flori origami pentru a strânge fonduri cu ocazia zilei de 8 Martie

Actualitate
Tools
Typography

Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică (AMoS ED) se află în ultima zi a strângerii de fonduri pentru implementarea de proiecte civice, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. 

Asociația a dat startul proiectului pentru a aduna fonduri care vor ajuta la implementarea de proiecte non-profit.

Din 26 februarie, tinerii voluntari confecționează manual flori din hârtie pentru a le oferi în semn de recunoștință persoanelor care contribuie cu o donație de minim 7 ron cauzei. 

Astăzi este ultima zi în care mai puteți trece pe la standul din cadrul Târgului de Primăvară, pe pietonala centrului Turzii. Oricine dorește să ofere o donație către proiectele pentru tineret și pentru comunitate, este așteptat de către voluntari la stand până la ora 17:00.

Pentru a afla mai multe despre asociație și inițiative trecute puteți accesa pagina de Facebook AMoS ED and Da Vinci, pagina de Instagram amosed.romania și site-ul www.amosed.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS