Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Fri, Sep
224 New Articles
 

Anunț - Remediere avarie. Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Viișoara

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în perioada 03.08.2020, între orele 10.00 - 16.00, în  localitatea Viișoara. Sunt afectate imobilele de la nr. 800 până la nr.1028.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile la nr. 1296.

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS