Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Copiii de la centrul Carine au avut o zi “americană” | VIDEO

Diverse
Tools
Typography

Ziua de vineri, 16 septembrie, a fost una mai aparte pentru copiii de la centrul Carine din Câmpia Turzii. Ei au avut ocazia să înţeleagă cam cum ar putea decurge o zi din viaţa americanilor care vor să se distreze. Ingredientele principale care n-au putut lipsi au fost hamburger-ul şi hot-dog-ul.

Acţiunea care s-a desfăşurat la iniţiativa părţii americane, fiind organizată de către Primăria Câmpia Turzii - mai exact de către centrul pentru copii cu dizabilităţi Carine - toate costurile cu desfăşurarea acţiunii fiind suportate de către reprezentanţii armatei americane.

“Este o acţiune care doreşte a prezenta copiilor care frecventează centrul Carine o zi din viaţa americană, ce înseamnă pentru ei modul în care îşi trăiesc viaţa, tradiţiile lor şi aşa mai departe. Copiii au răspuns foarte bine şi ei cred că sunt principalii beneficiari ai acestei zile minunate, îi vedeţi cât de mult se bucură de ceea ce li se oferă: au posibilitatea să deseneze împreună cu soldaţii americani, să creeze tot felul de animăluţe de jucărie, un lucru bun pentru ei, un lucru benefic”, spunea primarul Dorin Lojigan, prezent, de asemenea, la acţiunea desfăşurată în parcul mare al municipiului.

“Le mulţumesc cu această ocazie pentru implicarea în comunitatea noastră, nu doar pentru această zi, ci pentru tot ceea ce fac şi ce au făcut până acum în municipiul Câmpia Turzii, bineînţeles ca o recompensă pentru gălăgia şi zgomotul pe care îl fac cu renumitele F15 care sunt staţionate în acest moment la baza aeriană”, a mai adăugat primarul municipiului Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS