Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Iulia Dumitrache lansează „Sticla de gin", alături de Sonny Flame

Muzică
Tools
Typography

După ce a cucerit publicul cu vocea sa puternică și energia pe care o are atunci când urcă pe scenă, Iulia Dumitrache lansează single-ul și clipul „Sticla de gin", în colaborare cu Sonny Flame.

Muzica și textul sunt compuse de către Andrei Ropcea (Randi), iar orchestrația este realizată de Mario Stoica și Alin Ilies. „Sticla de gin" este o piesă despre dragostea regăsită, dar și despre amintirile frumoase pe care iubirea le lasă în urmă. 

„Cand mi-au propus băieții de la Famous Production să cânt această piesă, eram foarte entuziasmată, mi-a plăcut de la primul vers. Pe Sonny Flame l-am cunoscut la studio, iar după câteva sesiuni, ne-am dat seama că ne potrivim perfect atât ca voci, cât și ca vibe. «Sticla de gin» este o piesă cool, tare dragă mie, în care ne-am putea regăsi cu toții", declară Iulia Dumitrache.

„Mi-a plăcut foarte mult starea piesei și cum a interpretat Iulia, așa că m-am bucurat să colaborăm. Totul a decurs foarte bine, atât în studio, cât și la filmări. Sunt foarte mulțumit de tot ce s-a întâmplat și consider că ne-am potrivit în acest peisaj", adaugă Sonny Flame.

Cu un timbru vocal puternic, Iulia Dumitrache s-a făcut remarcată pentru prima oară în cadrul emisiunii concurs „Vocea României" unde a cucerit atât juriul, cât și publicul cu energia și apariția sa. Până în prezent, Iulia a lansat single-uri precum „K.O.", „Supersonic", „Unde", „Iubește-mă" și „Răni deschise". În urmă cu puțin timp, artista a lansat „Balkanic Show", proiect ce pune în scenă un eveniment muzical live, unde cele mai cunoscute piese combină elemente makedonesti, sârbești, arăbești, grecești, dar și românești.

Sonny Flame a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Connect-R și Mike Diamondz pentru piese precum „Summer Days" și „I got love". Artistul a început să scrie versuri și să compună piese la vârsta de 15 ani, condus de pasiunea sa pentru muzică. Au urmat piese de succes precum „Babylon", alături de DJ Zet, "Sale el Sol", Loca pasion", "Pune-mă-n cap", "Prinț și cerșetor" (feat. Connect-R) care au adunat peste 50 milioane de vizualizări pe YouTube.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS