Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Tranda lansează piesa „Picioarele inainte" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Tranda lanseaza un nou single extras de pe urmatorul album. Piesa se numeste „Picioarele inainte" si este al treilea track care ajunge in online, de pe materialul discografic intitulat „NORD".

Ca si in cazul celorlalte piese, si noul single este compusa de catre Costin Trandafir (Tranda), alaturi de Paul Iorga. Tranda s-a implicat si in realizarea videoclipului, la care a colaborat si de aceasta data cu Dan Mihai Lupescu.
„NORD" este al patrulea album de studio semnat Tranda, material care va aparea in cateva luni si care este lansat alaturi de MediaPro Music.
Peste 16 ani de muzica, artistul sinonim cu termenul „Constangeles", ce a dat si titlurile a doua albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „In Drum Spre Bani", „La lume din nou", „Daca cerul", „Pe zona", „Bulevard", „Febra" si a colaborat cu artisti ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS