Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Hitul "Doar pe a ta", colaborarea dintre Ioana Ignat şi Edward Sanda, va avea de la 1 septembrie un 'frate' mai mic cu un an - "În palma ta" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Cine crede ca dragostea trece prea usor, nu s-a asteptat ca Ioana Ignat si Edward Sanda sa colaboreze din nou. Iata ca cei doi artisti lanseaza a doua piesa impreuna, dupa ce au primit sute de mesaje de la public, in care erau incurajati sa colaboreze din nou. 

Dupa ce au luat cu asalt topurile muzicale, radio, TV, platformele digitale si nu numai, iar refrenul „Doar pe a ta" i-a propulsat pe cei doi in topul celor mai indragiti artisti, Ioana Ignat si Edward Sanda lanseaza un nou potential hit, compus de ei. Piesa se numeste „In palma ta" si urmeaza sa fie lansata chiar pe 1 septembrie.
Ioana:  „Mai stii cand fluierai, fluierai, fluierai? Pe iubire o strigai."
Edward: „In ochii mei tu te pierdeai, te pierdeai. Doar iubire cautai..."
Un an de cand au lansat prima piesa, un an in care Ioana si Edward au strabatut in lung si lat Romania pentru a face cat mai cunoscut refrenul lor.
In plina vara, cei doi s-au intalnit din nou, pentru a filma videoclipul piesei „In palma ta". De aceasta data, scenariul i-a adus in preajma Bucurestiului, la apus, pentru a sarbatori muzica si iubirea fata de tot ce ne inconjoara. 
Visatori, motivati, pozitivi, Ioana si Edward au filmat videoclipul pe parcursul unei zile intregi, cu regizorul Ionut Trandafir (Trandafilm), alaturi de care au lucrat si la 'Doar pe a ta'.
In ce decor i-a dus clipul, aflam pe 1 septembrie. Cert este ca cei doi artisti s-au simtit foarte bine la filmari, au schimbat mai multe tinute, priviri, s-au jucat cu porumbeii si au facut un foc de tabara. Rezultatul este o poveste care te tine cu ochii lipiti de ecran.
Ioana Ignat este actuala revelatie a muzicii romanesti. La nici un an de la lansare, ea a ajuns in topurile muzicale cu piesa "Doar pe a ta" (alaturi de Edward Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Printre piesele de succes ale artistei se numara "Nu ma uita", care a adunat peste 43 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Nu mai e" sau recent lansata piesa „De dragul iubirii". Ioana a colaborat cu proiectul Havana pentru piesa „Vivere", cu Dorian Popa pentru „Cand lumea e rea" sau cu What's UP pentru „Asa-mi vine", piese cu foarte multe vizualizari.
Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate apartinandu-i. In plus, artista a fost desemnata luna trecuta "Debutul anului", in cadrul premiilor muzicale Radio Romania, editia a XVI-a.
Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in urma cu un an si a devenit in scurt timp artistul momentului. Piesa lui de debut, 'Doar pe a ta' (feat. Ioana Ignat), a intrat inca de la lansare in topul celor mai difuzate piese pe radio si TV, fiind no. 1 saptamani la rand. Dupa succesul inregistrat cu prima piesa, Edward a mai lansat 2 piese compuse de Randi, 'Nicio zi fara tine' si 'Haine scumpe', care s-au bucurat de aprecierea publicului. Are concerte inca de la 17 ani, lucru care i-a dat o mai mare incredere in el si in ceea ce face. De la pleiada de instrumente la care a invatat sa cante pana la productie muzicala a mai fost un singur pas. A inceput prin a-si pregati negativele pentru concerte, apoi sa compuna. Acum, Edward lucreaza in fiecare zi in studio, pentru ca vrea sa ajunga sa isi compuna propriile piese. 'In palma ta' este prima piesa compusa de el pe care o lanseaza, in colaborare cu Ioana Ignat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS