Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Tue, Mar
121 New Articles

Trupa Phaser revine cu single-ul "Până vine dimineața", o piesă în care o poveste de dragoste se conturează în atmosfera nebună a unei petreceri pe plajă. | VIDEO

Muzică
Typography

"De multe ori poveștile de dragoste încep în situații inedite. Poate e un clișeu, dar iubim chefurile care țin până dimineața, mai ales când se întâmplă pe plajă și se termină cu un răsărit superb în largul mării", declară membrii trupei.

Videoclipul a fost conceput de membrii trupei și a fost creat împreună cu Sebastian MARU Films din Timișoara. Este o nouă colaborare între echipa de producție video și trupă, după videoclipurile lansate deja pentru single-urile "Călători" și "Mă aprinzi". Filmările pentru videoclip au fost realizate în mai multe locații, atât pe litoral, cât și în Timișoara.
"Mulțumim celor de la Fratelli Timișoara care ne-au pus la dispoziție terasa de vară By The River și mulțumim tuturor prietenilor noștri care au participat la filmări, mai ales actorilor principali Horea Bite și Jacqueline Bugilan", au mai adăugat cei de la Phaser.

Asculta / Descarca: https://MediaPro.lnk.to/PanaVineDimineataPR
Muzica și versurile sunt scrise de membrii trupei, iar producția și masterizarea au fost efectuate la Studio66 împreună cu George Hora.
În toamna anului trecut, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania, "Până vine dimineața" fiind al treilea single lansat în această formulă, după "Alerg" și "Călători". La începutul anului, trupa a realizat și versiuni live ale unor piese proprii în cadrul ULive Session. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS