Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Velisar lansează single-ul și clipul “Fears” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Velisar lanseaza piesa si clipul “Fears”, o poveste vizuala pe beat-uri dance ce subliniaza teama, neincrederea si dragostea. Single-ul este compus de catre artist impreuna cu Alexandra Dinu, iar de productie s-au ocupat Sergiu Ene si Enri Demi.

Filmarile videoclipului regizat de catre Roxana Andrei au durat 24 de ore si s-au desfasurat in Bucuresti.  

«Fears» este o piesa pe care am compus-o acum ceva timp, inspirandu-ma din trairile si experientele mele. A aparut linia melodica, apoi versurile si orchestratia, totul concretizandu-se destul de repede. Melodia reprezinta batalia pe care o ducem cu frica de propria persoana si propria gandire, iar mai apoi apare speranta ca dragostea ne va salva. Am lucrat la aceasta piesa alaturi de trei oameni alaturi de care ma bucur sa fac muzica din ce in ce mai des in ultimul timp. Avem multe proiecte in desfasurare, iar piesa asta este doar inceputul”, declara Velisar.

Robi Velisar a mostenit talentul muzical din familie, atat bunicii, cat si tatal lui fiind muzicieni si mari iubitori de arta. In 2013, Velisar a participat la X Factor, iar in 2017 a lansat single-ul de debut “Povestea mea”, insotit de videoclip. De-a lungul timpului, chitaristul, solistul vocal si compozitorul a abordat stiluri variate, de la pop la rock, jazz si reggae.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS