Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Cargo lansează o piesă simbol în preajma datei în care sărbătorim Unirea Principatelor Române - “Românie, te strig”

Muzică
Tools
Typography

“Romanie, te strig!” este titlul piesei cu care trupa Cargo revine dupa o pauza de aproape 5 cinci si este lansata in exclusivitate pe platforma de streaming - Zonga.

Cu cateva zile inainte de data in care sarbatorim Mica Unire, primul pas important pe calea infaptuirii statului national unitar roman, trupa Cargo celebreaza 24 ianuarie printr-o piesa simbol, demna de a fi vocea unei natiuni.

Piesa, compusa de catre Cargo, aduce in prim plan exact povestea trecutului, prezentului si viitorului, in care ramanem drepti si mandri - “Romanie, cu mandrie, steagul in mana il ridici!”

Anul 2018 marcheaza si implinirea a 33 de ani de activitate pentru Cargo, iar trupa urca pe scena Salii Palatului pe 30 martie, incepand cu ora 19:00, pentru a celebra alaturi de publicul prezent muzica.

Single-ul este disponibil aici: https://zng.ro/FNml/cqIHl7RUNJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS