Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Proiectul CandyShop lansează piesa “Iarnă între noi”, în ton cu vremea de afară | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Odata cu prima zapada ce s-a pus peste multe orase din Romania, proiectul CandyShop ne surprinde cu un fulg de zapada muzical – “Iarna intre noi”.

Single-ul “Iarna intre noi” este compus de catre membrii proiectului CandyShop. Vocea cu un ambitus care ii ofera posibilitati nelimitate, catchy, proaspata si energetica ii apartine Anei Maria Rosu, care declara:

“Am inceput sa lucram la piesa in asteptarea unei ierni care parea ca nu mai vine si cu gandul la vara care a trecut prea repede. Dar iarna pe care o traim in noi insine este, de multe ori, mai prezenta, mai aspra si mai greu de suportat decat gerul sau zapezile oricarei ierni din predictiile meteo. N-am trecut cu totii prin asta? Si atunci a venit ideea. Ne gandim prea mult la ce-a fost, la cine sau cum este vinovat, la ce am fi putut face altfel; mai mult decat la prezent sau la viitor, mai mult decat la ce n-am dori sa facem sau mai e de facut. Iarna din noi se poate schimba oricand cu o vara torida, e suficient sa nu uiti ca iubesti, sa dai sanse, sa fii optimist, sa speri in viitor. Azi si maine, oricum ar fi ele, sunt mereu mai importante decat ieri. Pare deci o piesa de iarna sau trista, dar e una de un ‘optimism’ pe care-l apar fara retineri. De aceea, piesa e foarte aproape de mine, de experienta personala”.

Candy Shop si-a propus sa arunce “goodies” pe piata muzicala de limba romana. Dar bomboanele nu sunt mereu dulci. De data asta, dupa rozul de vata de zahar al Happyland, oferim ceva sweet&sower. Aceeasi abordare noua, acordata la ultimele tendinte in compozitie si in sunet imbraca forma unei piese si trista, si vesela, in care e imposibil sa nu te regasesti. Uita-te pe fereastra: in iarna de afara se ascund vara care a fost si promisiunea verii care va veni. La fel ca in viata ta. 

Single-ul “Iarna intre noi” este disponibil online: https://mediapro.lnk.to/IarnaIntreNoi

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS