Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

SAVE lansează „All We Need“, piesa calificată în Selecţia Naţionala Eurovision România 2018 | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce la sfarsitul anului trecut a lansat „Acasa de Craciun“, o piesa sensibila despre familie, SAVE revine cu „All We Need“, single ce a reusit sa cucereasca juriul si sa intre in Selectia Nationala Eurovision Romania 2018.

„All We Need“ este compusa de artist alaturi de Vlad Isac si se afla printre cele 60 de piese ajunse in semifinalele Eurovision Romania. La inceputul acestui an, juratii vor alege 15 piese care vor ajunge in finala show-ului, unde publicul decide cine va reprezenta Romania in Portugalia.

„Sunt fericit ca am ajuns in semifinalele Eurovision Romania cu piesa «All We Need». Este un single fresh, de dragoste, vesel si energic. Vreau ca lumea sa se regaseasca si in astfel de povesti de iubire“, a spus SAVE.

SAVE a inceput sa compuna la varsta de 17 ani si din 2009 colaboreaza cu producatorul Vlad Isac. Initial a facut parte dintr-o trupa pop-rock/RnB din Brasov, iar din 2012 si-a inceput cariera solo. In ultimii ani, el a lansat „Toata noaptea“, „Nunta“ (feat. Alb Negru) si „Acasa de Craciun“.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS