Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Ecaterine & Dimitri lansează piesa “Sanctuar” | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Ecaterine si Dimitri lanseaza “Sanctuar”, o piesa fresh, cu influente dancehall. Single-ul este compus de cei doi artisti, alaturi de Theea Miculescu si Ionut Bordianu, si produs in studioul Young Spirit Records. 

“Aceasta piesa vorbeste despre cum ne comportam atunci cand suntem indragostiti. Sufletele ratacite isi gasesc sanctuarul, isi creeaza propriul univers, in care timpul sta in loc. Instrumentalul combina beat-ul cu «marimba», chitari acustice si acordeon pe partea solistica, care te duce cu gandul spre Orient”, declara Dimitri.
“Intr-o zi, in timp ce vorbeam cu mama la telefon si ii povesteam ce se mai intampla in Bucuresti, imi spunea cat de mult i-ar placea sa fie in doua locuri in acelasi timp, ea fiind in Timisoara. Asa mi-a venit ideea refrenului: « Exist in doua, aici si acolo, unde esti tu», pentru ca toti ne dorim la un moment dat sa fim acolo langa persoana pe care o iubim. Speram foarte mult sa va placa noua noastra piesa si sa va regasiti in ea asa cum o facem si noi”, adauga Ecaterine.

Cei doi artisti nu sunt la prima colaborare. Pana in prezent, Ecaterine si Dimitri au lansat impreuna single-uri precum “LaLaLa”, “Zi cu soare” si “Adrenalina”. In februarie 2017, Ecaterine a lansat “Phoenix”, o frumoasa balada, cu note personale, compusa chiar de ea.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS