Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Laura Zapata şi Radhu! Despărţire emoţionantă! | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Celebra actrita mexicana, Laura Zapata, sora Thaliei, a fost extrem de impresionata de Romania! I-au placut oamenii, mancarea, muzica, cultura, asa ca a ales sa filmeze impreuna cu Radhu, romanul celebru in America Latina, un videoclip!

“Am promovat si promovam cultura mexicana in Romania si vrem sa promovam si Romania in Mexic, asa ca am filmat un videoclip la Castelul Bran si la Constanta! Laura Zapata a purtat o ie romaneasca, iar eu traditionalul costum Mariachi!”, a declarat Radhu recent intr-o emisiune!

Piesa “Como el Sol” a fost lansata oficial si se bucura de mult succes atat in Romania,cat si in America Latina!

Recent, Radhu a postat pe o retea de socializare cateva imagini de la despartirea  emotionanta dintre el si marea artista mexicana, Laura Zapata, cunoscuta din telenovelele cele mai vandute in intreaga lume (Esmeralda, Maria Mercedes, Rosalinda, La Intrusa, La Usurpadora, etc.)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS