Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Aniri lansează piesa şi videoclipul “Lie and Love” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa single-urile "2 straini" si ''Beautiful life", Aniri revine cu o piesa fresh, "Lie and Love". Piesa este compusa si produsa de Cornel Donici si Cristian Tarcea, iar versurile sunt scrise de Aniri.

«Lie and Love» este o piesa sensibila, cu un mesaj puternic despre minciuna in relatii, regrete si despre dorinta de a indrepta lucrurile. Suntem oameni si mintim cu totii, chiar daca recunoastem sau nu. Fiecare dintre noi trecem prin stari care nu pot fi definite si astfel ajungem sa folosim minciuna ca scuza pentru a evita o situatie dificila. Mintim intr-o relatie in incercarea de a proteja si de a nu rani sau de a nu pierde persoana iubita. Am incercat sa transpunem starea acestei piese si in videoclip, prin dans.”, declara Aniri.

Tanara artista a urmat cursuri de canto la o scoala de muzica din Bucuresti, dar si in Constanta alaturi de profesorul Teodor Radulescu, unde i-a si cunoscut, in studiourile 1AM, pe Dony si pe The Kid, compozitorii primei sale piese – “2 straini”. Vara trecuta, Aniri a lansat “Beautiful Life”, o piesa despre curaj si sentimente, ale carei versuri au fost scrise de catre artista.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS