Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Stroke 69 lansează single-ul şi videoclipul “High On The Hills” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Stroke 69 revine cu o piesa fresh, cu videoclip. “High On The Hills”, alaturi de Cat Music. Piesa este compusa si scrisa de Ilyes Zsolt si Nagy Szaboles, iar de regia videoclipului s-a ocupat Whiteeffect Studio.

“Noul nostru single “High On The Hills” este dedicat persoanelor care viseaza la o viata mai buna si mai pura. Fiecare om are povestile, iubirile sau trairile lui secrete chiar si in propriile fanteziile. Nu decidem noi cand ne indragostim si nici la ce intensitatea iubim. Doar in fantezii, am putea controla aceste lucruri. Videoclipul are o poveste aparent obisnuita, dar plina de imagini ireale si fantezii, care ne transpune cu totul in starea frumoasa a piesei.”, au povestit artistii de la Stroke 69.

In 2011, baietii care formeaza proiectul Stroke 69 au debutat cu un nou sound in materie de muzica dance, iar “Beautiful Smile” ne-a insotit petrecerile din vara si a cucerit topurile locale si internationale.  Pana in prezent, cei doi baietii care formeaza proiectul Stroke 69 au lansat piese precum “Jamaica”, “Black rose”, “Like a winner”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS