Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

LIDIA BUBLE lansează un nou single de succes - “Eu Voi Fi” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topurile radio si TV saptamani la rand, Lidia Buble lanseaza o noua piesa, “Eu Voi Fi”. Produs in studioul Akcent Music, single-ul “Eu Voi Fi” prezinta o poveste de dragoste in care orice indragostit visator se poate regasi cu usurinta. 

Odata cu piesa “Eu Voi Fi”, Lidia a lansat si o campanie cu acelasi nume, in care a publicat mai multe poze din viata privata insotite de texte despre ea si persoanele dragi din viata ei. “Piesa #EuVoiFi este o declaratie de dragoste si mi s-a parut momentul potrivit sa invit publicul in sufletul meu si sa ii arat si alte fatete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze si ganduri.”, declara Lidia.

Videoclipul piesei “Eu Voi Fi” a fost filmat intr-un decor spectaculos in care Lidia a jucat rolul unei actrite hollywoodiene. Productia videoclipului a durat cateva saptamani pentru ca toate detaliile sa fie puse la punct. Pentru clip, artista a avut 3 tinute vestimentare create special pentru ea. “Filmarea videoclipului piesei “Eu Voi Fi” a avut loc intr-un conac boieresc spectaculos. Mi-a placut atat de mult echipa si tot ce s-a intamplat pe set, incat am facut abstractie ca erau sub 0 grade, iar eu purtam rochite de vara. Tot efortul a meritat si sunt foarte bucuroasa de rezultat. Sper sa va placa!”, adauga artista.

Lidia Buble si-a inceput cariera cu piesa “Noi simtim la fel”, iar in 2014, a fost premiata pentru “Best New Act” in cadrul Romanian Music Awards. In 2015, a lansat cel de-al doilea single, “Inima nu stie”, urmat de “Le-am spus si fetelor” (feat Amira). Dupa hitul “Le-am spus si fetelor”, Lidia a colaborat cu Adi Sina pentru piesa “Ma certi”. In 2016, Buble si Matteo au lansat piesa "Mi-e bine" in Sibiu, la premiile Media Music Awards, in fata a peste 40.000 de oameni. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS