Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Mirela Cabero, finalista Eurovision Spania, pe primul loc in topul iTunes | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

La mai putin de o zi din momentul lansarii primului sau single, Contigo, Mirela Cabero, artist Cat Music Spain si finalista Eurovision Spania 2017, ajunge in topul clasamentului iTunes si surclaseaza numerosi artisti locali si internationali.

Single-ul “Contigo” a reusit in timp record sa urce pe primul loc in topul vanzarilor iTunes Spania, categoria Dance si pe locul patru in clasamentul general din Spania.

Compusa de catre Tony Sánchez-Ohlsson, Isaac Luque, Ander Pérez si produsa de catre Ovi Jacobsen (reprezentantul Romaniei la Eurovision in 2010 si 2014), alaturi de Isaac Luque si Brynjard Buvarp Misvær, in studiourile Happiness Production si Kemper Music, piesa “Contigo” a dus-o pe Mirela in finala Eurovision, ce va avea loc in luna februarie a acestui an.

Artista de origine spaniola nu este la prima experienta de accest gen. Ea a participat la Eurovision prima data la varsta de la 14 ani si a intrat de fiecare data in finala concursului. Anul acesta, Mirela este pregatita sa castige selectia nationala si sa reprezinte Spania in competitia internationala.

Mirela Cabero este artist CAT MUSIC SPAIN, label lansat in urma cu o luna de catre CAT MUSIC, cea mai importanta casa de discuri si primul label din Romania care a deschis o filiala internationala.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS