Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

The Chainsmokers lansează single-ul "Paris"

Muzică
Tools
Typography

Duo-ul nominalizat la 3 categorii din cadrul premiilor Grammy, printre care "Best New Artist", are single nou - "Paris".

Alex Pall si Drew Taggart (The Chainsmokers) au lansat noul single cu un lyric video realizat de catre Rory Kramer. Materialul a fost filmat in Tulum Mexico, iar personajul din video este Alexis Ren, Instragam influencer si model. 

"Paris" este single-ul de follow-up al hitului "Closer", una dintre piesele anului 2016. Baietii au anuntat piesa in cadrul show-ului Los Angeles Convention Center, care a avut loc la sfarsitul anului trecut.   

2016 a fost un an excelent pentru The Chainsmokers, cu un total de 5 miliarde de streamuri la nivel global si 3 single-uri premiate cu discul de platina: "Closer" (de 4 ori), "Don't Let Me Down" (de 4 ori) si "Roses" (de 3 ori). Fiecare dintre cele 3 piese a ajuns in TOP 10, in Billboard Hot 100 ("Closer" - no1 timp de 12 saptamani si a fost piesa care a stat cel mai mult in top din 2016). 

The Chainsmokers e nominalizata la 3 categorii in cadrul premiilor Grammy: Best New Artist, Best Pop Duo/Group Performance ("Closer", feat Halsey) si Best Dance Recording ("Don't Let Me Down", featuring Daya). Mai mult, Alex si Drew au primit trofeul "Favorite Artist - EDM" in cadrul American Music Awards 2016. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS