Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Lino lansează single-ul şi videoclipul "N-are rost", în colaborare cu Mario Fresh | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Lino si Mario, cei mai tineri baieti de la Golden Boy Society au o noua piesa in colaborare - "N-are rost".

"Alfabetul iubirii" este prima lor colaborare oficiala, piesa care a adunat aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube de cand a fost lansata. Daca atunci cei doi baieti vorbeau despre dragoste, fericire, acum, piesa "N-are rost" vine cu o poveste despre dezamagire si despartire.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, single-ul "N-are rost" este compus de catre Alex Velea, Lino, Cristian Udrea si Jon Baiat Bun.

Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violancelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale prin lectiile de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap si face parte din echipa lui Alex Velea, alaturi de care scrie versuri, compune si produce muzica. Mario Fresh a lansat recent single-ul si videoclipul "Cuvinte", si a cucerit publicul cu piese ca "Iarta-ma”, “Cum imi place”, “Fata de la metrou”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS