Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

DOMG lansează single-ul şi videoclipul "Heaven Is Real", feat Theea | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dupa mai mult de 10 ani de experienta in lumea muzicala, cu zeci de hituri compuse pentru artisti ca Akcent, Two, Lora, Alina Eremia, Mellina, Vescan, Puya, CRBL si altii, DOMG, adica Mihai Gruia si Dorian Oswin, lanseaza un nou single, de aceasta data cu talentata Theea. 

"Heaven is Real” este o piesa in care credem foarte mult, in care am pus mult suflet si speram sa ajunga la inimile celor care o vor asculta, mai ales pentru ca este o piesa putin diferita fata de cele pe care le-am lansat pana acum ’ a declarat Mihai Gruia.

Primul single DOMG, "Don't Worry About It", in colaborare cu Alina Eremia, a trasat directia muzicala abordata de proiectul care a fost lansat anul trecut. Au urmat colaborari cu Mellina si Mihai Chitu, iar “Heaven is Real” este al treilea single produs in studioul DOMG. 

Videoclipul este regizat si produs de catre Anthony Icuagu.

Theea este cunoscuta ca interpreta dupa cele doua colaborari cu TWO, pentru piesele “ Yalla Habibti” si “Fantoma din viitor”, piese produse, de asemenea, in studioul DOMG, dar si pentru multele colaborari cu artisti de top din Romania, pe partea de compozitie muzicala.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS