Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Admiral C4C lansează single-ul şi videoclipul "Too Good", feat Salento Guys & W.A.W. | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Admiral C4C lanseaza o noua piesa dancehall, cu un beat exotic, "Too Good", in colaborare cu Salento Guys & W.A.W.

Nu este prima data cand Admiral colaboreaza cu Salento Guys; acestia au lansat in urma cu cateva luni piesa "Booty Bounce". Si de aceasta data, Admiral C4C a compus piesa, iar baietii de la Salento Guys si W.A.W. au produs-o in Italia.

Videoclipul este regizat de catre Khaled Mokhtar si a fost filmat pe parcursul a cateva zile, in Iasi, Romania. 

Admiral C4C a primit in 2015 “Honorary Awards of Merit and Excellence” in cadrul Africans in Diaspora Merit Awards (Amsterdam, Olanda), premiu obtinut pentru numeroasele contributii in divertismentul european. Alaturi de Cat Music, a lansat recent piesa "Booty Bounce" (feat Salento Guys), "Outta Control" (feat Nyanda - Brick&Lace) in 2015, si tot atunci single-ul "Drop the boom.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS