Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Save lansează single-ul şi videoclipul "Toată noaptea"

Muzică
Tools
Typography

Save lanseaza un nou single cu versuri in limba romana, "Toata noaptea", cu un videoclip plin de senzualitate.  

"«Toata noaptea» este o piesa sexy, cu un mesaj romantic. Am compus o piesa despre atracția dintre un barbat si o femeie, care isi propun sa se iubeasca, pentru inceput, o noapte intreaga. Mulțumesc Cat Music si Global Management & Booking pentru increderea pe care o au in proiectul Save", declara artistul.

Single-ul "Toata noaptea" este compus de catre Save si Vlad Isac, iar videoclipul este regizat de catre Anton Sandu si a fost filmat pe parcursul unei zile in Snagov. 

Save a inceput sa compuna de la varsta de 17 ani, iar din 2009 colaboreaza cu producatorul Vlad Isac. Inceputurile sale inseamna formarea unei trupe pop-rock/rnb in orasul natal, Brasov, iar din 2012 a lansat piese solo.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS