Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Canalul de YouTube al Cat Music stabileşte un nou record: 3.000.000.000 de vizualizări

Muzică
Tools
Typography

Canalul de YouTube al Cat Music, cel mai puternic canal de YouTube din Romania, stabileste un nou record, 3.000.000.000 de vizualizari, si ocupa in continuare prima pozitie in topul canalelor romanesti. 

La mai putin de 9 luni de la atingerea pragului de 2 miliarde de vizualizari, canalul de YouTube al Cat Music are acum 3 miliarde de vizualizari, un record demn de topurile internationale, depasind zeci de canale din Europa de Sud-Est si nu numai, diferentele fiind duble sau chiar triple. 

Dupa criteriul numarului total de vizualizari pe canal, Cat Music ocupa locul 124 in clasamentul general, la nivel mondial, si locul 50 in categoria “muzica”. Sursa: socialblade.com.

Pragul de 3 miliarde inseamna si zeci de piese care au depasit 10, 15, ba chiar 30 de milioane de vizualizari intr-un timp foarte scurt. Daca am face o scurta trecere in revista, anul 2016 inseamna pana acum piese ca Nosfe feat Ruby – “Condimente” (peste 33 de milioane de vizualizari in 3 luni), Kamelia – “Amor” (30 milioane), Delia feat Deepcentral – “Gura ta” (24 milioane), Doc & Motzu feat Smiley – “Pierdut buletin” (15 milioane), DJ Sava feat Alina Eremia & What's Up – “Dulce amar” (13 milioane) etc, care ocupa si primele pozitii in topul celor mai populare clipuri de pe canal.

Cel mai vizualizat videoclip de pe Cat Music ramane Alex Mica - “Dalinda”, care depaseste 62,7 milioane de vizualizari.

In 2014, Cat Music devenea partener Premium YouTube odata cu momentul atingerii pragului de 1 milion de abonati si 1 miliard de vizualizari. Canalul de YouTube al casei de discuri si-a pastrat pozitia de lider si in 2015, cand devine primul canal din Romania cu 2 milioane de abonati si 2 miliarde de vizualizari. 

Si in ceea ce priveste numarul de abonati, Cat Music ocupa in continuare prima pozitie, iar in scurt timp va ajunge la 2,5 milioane de abonati.

Despre Cat Music: Milioane de vizualizari pe canalul de YouTube, primele pozitii in topurile muzicale nationale si internationale, dar si hituri ce se aud la posturile radio si TV fac din Cat Music principalul jucator din industria muzicala romaneasca, ce reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania ultimilor 20 de ani, cu o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant ce depaseste 8.000 de piese.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS