Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Ylona lansează single-ul "Stay" | AUDIO

Muzică
Tools
Typography

Multi ar spune ca de la Geografie la muzica e un drum lung, insa Ylona demonstreaza ca atat timp cat lupti pentru pasiunile tale, ajungi sa le concretizezi. Ylona lanseaza primul single din cariera - "Stay". 

Piesa "Stay" este compusa si produsa de catre Vanotek, prima colaborare a artistei cu un studio de productie.

"'Stay' este prima mea piesa si, de altfel, cea cu care îmi deschid drumul catre cariera muzicala.

Sunt entuziasmata, dar si emotionata pentru acest nou inceput. Este dedicatia mea pentru toti cei care iubesc muzica si se bucura de fiecare moment", declara Ylona.

Ylona, pe numele ei real Ilona Arteni, s-a nascut in Tulcea si a absolvit Facultatea de Geografie - Geografia Turismului. Talentul muzical l-a mostenit de la bunici (bunica ei a fost cantareata de muzica populara, iar strabunicul a cantat la vioara). In perioada gimnazului si a claselor primare, a cantat alaturi de tatal ei in studioul improvizat acasa si in corul scolii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS