Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Delia lansează single-ul şi videoclipul "1234 (Unde dragoste nu e) | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Vara torida, mon cher! Si pentru ca vara e despre fun, dans si prieteni, o piesa ca 1234 (Unde dragoste nu e) nu avea cum sa lipseasca. 

Si iata ca Delia lanseaza astazi clipul piesei 1234 (Unde dragoste nu e), ca o continuare a celebrei “Da, mama”; a fost filmat in acelasi loc si in acelasi stil, insa acum nu e deloc despre suparare, e despre petrecere si prietenie. Regizat de catre Alex Ceausu, clipul este cat se poate de real, caci party-ul a fost adevarat, cu oameni din viata Deliei. 

In spiritul clipului, Delia a tinut sa dea mai multe declaratii, una clasica si serioasa si altele pentru cei care ii cunosc simtul umorului. 

#1 "Videoclipul este un fel de continuare a lui 'Da, mama'. Este despre viata mea, in clip apar prieteni, oameni apropiati, nu e vorba de o simpla figuratie. Cam fiecare persoana de acolo are locul bine asezat. Apar toti ai mei, exact cum spun si in piesa. Piesa este facuta de Marius Moga si e un remake dupa celebra 'Unde dragoste nu e', a lui Gheorghe Gheorghiu care s-a simtit onorat ca ii folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al 'Da, mama', doar ca nu e pe nostalgie, ci pe fericire si distractie."

#2 "Piesa se adreseaza celor cu varste cuprinse intre 5 si 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cat se poate de evident: NU mai sariti in pat, se strica salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore si in timpul lui, nu a baut si nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de asteptata, in sensul in care in ultima perioada am cantat numai balade pop rock, asa ca m-am decis sa o dau si in petrecere. Life's too short to take yourself too seriously!" 

#3 "Am doua invitate speciale, cu care am dezvoltat o relatie deosebita si vreau sa le multumesc pentru participarea in videoclip. Imi cer scuze ca a fost prea cald in locatie si v-ati dezumflat pana la final, dar noi tot va iubim! Ofelia si Eusebia sunt extraordinare, vi le recomand si pentru alte activitati amuzante."

#4 "Daca dragoste nu e, va aduc eu, sunati-ma!"

Piesa “1234 (Unde dragoste nu e)” este al patrulea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la inceputul lunii aprilie, in cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, dupa mega-hiturile “Gura ta” (feat Deepcentral), “Da, mama” si "Ce are ea". Pe materialul discografic cu numarul 4 al artistei se gasesc si colaborarile cu Taxi (“Atat de trist”) si Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar si piese noi ca “Ce zodie esti?” (feat Marius Moga) sau “Cine m-a facut om mare”.

Echipa de beauty a Deliei a fost formata din Ana Mironescu (make-up), Adonis Enache (hairstyle), Catalin Valean (styling), photo by Dimitri Caceaune si artwork-ul by David Gal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS