Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Red Lyard lansează single-ul şi videoclipul "When love is gone" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Hey World! Un nou proiect vine sa cucereasca publicul cu beatul actual si o poveste motivationala. Red Lyard lanseaza prima piesa, "When Love Is Gone".

Single-ul este compus de catre Radu Sirbu, Geørge si Ana Sirbu, iar poezia vizuala este regizata de catre Ivan Kamensky. 

"When Love Is Gone a venit intr-un moment de inspiratie si este mai mult decat o simpla piesa. In spatele cuvintelor se ascunde o atitudine, o forta, un mesaj puternic care mi-as dori sa ajunga la urechile si sufletele tuturor ascultatorilor. Ma bucur ca am reusit sa 'imbrac' acesta piesa intr-un sound modern si sa o aduc la cunostinta publicului larg", declara Red Lyard. 

Videoclipul a fost filmat in doua anotimpuri, in mai multe locatii din Bucuresti, iar personajul principal este in cautarea linistii si a eului sau, dupa ce pierde marea iubire. Red Lyard este un proiect ce a luat nastere in studioul Rassada Music, in colaborare cu Cat Music, si va fi conturat pe modalitati de a exprima emotii sincere, prin melodii personale si stiluri inedite.

"When love is gone... music is all we have left!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS