Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Voltaj a realizat prima poză 360 de grade a unei trupe din România

Muzică
Tools
Typography

Asa cum ne-a obisnuit pana in prezent, trupa Voltaj marcheaza inca o premiera digitala. De la primul CD Multimedia, "Bungee", la primul video filmat cu un telefon mobil sau prima melodie cantata pe o tableta, acum baietii ne surprind cu primul set de poze 360 de grade.

Odata cu aceasta premiera, Voltaj lanseaza si un concurs ce are ca premii 5 tricouri personalizate. Premiile vor fi oferite in cadrul concertului pe care baietii il vor sustine la Hard Rock Cafe Bucuresti, pe 27 aprilie, ora 21:00. Toti cei care vor fi la concert, vor putea sa participe la tombola ce are ca premii cele 5 tricouri.

Setul de poze cu care trupa promoveaza concertul poate fi vizualizat pe pagina de Facebook Voltaj: https://www.facebook.com/Voltaj/videos/vb.181750010623/10156900840980624/?type=2&theater 

Imaginea la 360 de grade poate fi apoi vizualizata atat pe calculator, cat si pe telefonul mobil.

Urmatoarea surpriza pe care Voltaj o pregateste este primul videoclip oficial al unei trupe filmat 360 de grade si pe care urmeaza sa il lanseze in cateva zile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS