Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Atelier de creație pentru promovarea inovativă a patrimoniului cultural din Castelul Bánffy, Bonțida

Cultură
Tools
Typography

Fundația Transilvania Trust implementează în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei proiectul Atelier de creație pentru promovarea inovativă a patrimoniului cultural din Castelul Bánffy, Bonțida, finanțat de Guvernul României, Departamentul pentru Relații Interetnice.

Cine poate participa?

Atelierul este destinat meșterilor, artiștilor, tinerilor cu background diferit (istoria artei, arhitectură, arte plastice, design, etc.), care sunt interesați în promovarea patrimoniului cultural prin metode inovative.

Structura atelierului

  • Modulul 1., 16-17 august 2018 – prezentări, brainstorming şi proiectare
  • Modulul 2., 27-31 august 2018 – realizarea ideilor de proiect
  • Modulul 3., 14-15 septembrie – finalizarea și recepția ideilor de proiect realizate

Beneficiile cursului

Pe parcursul celor 3 module veți avea prilejul:

  • de a deprinde cunoștințe privind  promovarea patrimoniului cultural prin metode inovative
  • de a participa activ la reamenajarea și extinderea lapidariului Castelului Bánffy din Bonțida.

La finalul atelierului va avea loc inaugurarea expoziției lapidariului.

Înscrierile se fac prin completarea formularului de înscriere accesibil de pe site-ul Fundației Transilvania Trust. Observație: locurile disponibile sunt limitate.

Termen de înscriere: 13 august 2018.

Pentru detalii suplimentare despre cursurile și activitățile noastre, contactați-ne pe adresa: office@transylvaniatrust.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS