Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Casa de Cultură Turda vă invită la două evenimente în această săptămână

Cultură
Tools
Typography

“Fă un popas din ritmul cotidian” este invitaţia instituţiei de cultură turdene care propune, odată, vernisarea unei expoziţii de artă fotografică şi vizionarea a două filme documentare.

Evenimentul are loc marţi, 19 octombrie, de la orele 16:00 la cafeneaua culturală La Papion din Turda. În afară de expoziţia fotografică, vizitatorilor li se mai propune şi vizionarea a două filme documentare - “Despre in şi cânepă - tradiţii uitate” şi “Moşii de florii” - ce aparţin profesorului băimărean Felician Săteanu, urmate de un recital de poezie în interpretarea actorului Paul Antoniu.

De asemenea, vineri, 20 octombrie, cu începere de la orele 18:30, Casa Municipală de Cultură Turda vă invită la Teatrul “Aureliu Manea” Turda unde are loc vernisajul expoziţiei de  pictură “Ritmuri cromatice” semnate Elisabeta Veress.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS