Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
112 New Articles

Teatrul “Aureliu Manea” Turda vine cu o nouă propunere

Artă
Tools
Typography

Spectacolul “Scurte observaţii ale lui 7 şi 8 în incursiunea lor pe Terra despre fiinţa umană” este unh spectacol de/cu Adonis Tanţa şi Lucian Teodor Rus.

Scenografia spectacolului din a cărui distribuţie fac parte Adonis Tanţa şi Lucian Teodor Rus îi aparţine Denisei Berceanu producţia muzicală a spectacolului fiind semnată de Tiki Horea.

7 și 8, doi extratereștri, se teleportează pe scena teatrului pentru a se împrieteni cu pământenii. Pentru că studiază de mii de ani sensul vieții pe Terra și omul, ei au pregatit un show în care prezintă filosofi, artiști, personalități, idei și stiluri de viață diferite, într-o abordare comică, cu momente muzicale, dar și sensibile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS