Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

S-au modificat data şi locul preselecţiei pentru micile sportive de la clubul de handbal Arieşul Turda

Sport
Tools
Typography

Printr-un comunicat de presă transmis de către preşedintele clubului, Kiss Attila, cei interesaţi sunt anunţaţi în legătură cu modificarea datei şi locului de preselecţie.

Iată noile informaţii din comunicat:

In conferinta de presa din data de 18/04/2019  s-a anuntat ca si data de preselectie a viitoarelor noastre jucatoare , data de 19 mai 2019 in locatia salii de sport Gheorghe Baritiu ,Turda.

Din pacate , din motive obiective , aceasta programare se anuleaza si restabilim  ca si locul de desfasurare al evenimentului, sala de sport din comuna Mihai Viteazu ,iar data se stabileste  in  11 mai 2019, ora 10.00 .

Transportul este asigurat cu plecare din statia micro 3, ora 9.30  - Statie Materna  - Micro 1 - Dedeman

Concert ANER in deschiderea evenimentului

Preselectia: fetite nascute in anii 2007 / 2008 / 2009 / 2010

Info: 0744 355 864

Kiss Attila
Presedinte  C.S. ARIESUL TURDA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS