Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Cătălin şi Oana au adus două medalii de la Piatra Neamţ. Premierea a fost făcută de Prinţul Nicolae de România şi primarul Dragoş Chitic

Sport
Tools
Typography

Campionatul National de 10 Dansuri si U21 s-a desfasurat intre 13-14 aprilie, la Piatra Neamt, unde au participat peste 700 de sportivi din toata tara.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat la categoria Open 6-9 ani cu o pereche, care este componenta a Lotului National de Standard (6-9 ani) si care s-a intors acasa cu 2 medalii:

GHERMAN CATALIN - ONET OANA - LOCUL 5 , Open 6-9 ani.

Premierea a fost facuta de Printul Nicolae de Romania si Primarul orasului Piatra Neamt D-l Dragos Chitic, iar competitia a fost organizata dub egida FRDS.

Felicitari copii!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS