Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CS Samurai Turda prezintă rezultatele la Cupa Romaniei

Sport
Tools
Typography

In prima parte a calendarului competitonal 2018, Clubul Sportiv Samurai Turda a participat la 11 evenimente organizate de Federatia Romana de Karate WUKF din care 10 evenimente nationale, unul international si 2 cursuri de arbitrii si antrenori si instructori. Am reusit sa cucerim 97 de medalii din care 24 de aur,, 24 de argint si 49 medalii de bronz.

In perioada 21-23 septembrie 2018 Cupa Romaniei organizata la Pitesti, de catre Federatia Romana de Karate WUKF, deschide a doua parte a anului competitional. La startul competitiei s-au aliniat un numar de 650 de sportivi de la 55 de cluburi din tara, noi reusind sa ne deplasam cu un lot format din 15 sportivi: Campean Rares, Chiorean Alexandru, Cimerdian Dan, Fekete Stefan, Glod Andrei,Golban Horatiu, Lobont Diana, Luca Denis, Nascu Tudor, Podar Emanuel, Rus Alexandra, Samartinean Horatiu, Slabu Darius, Urcan Diana si Voica Andreea.

La aceasta prima competitie am reusim sa cucerim:

* 4 medalii de argint obtinute de Lobont Diana (2 medalii) Samartinean Horatiu si Urcan Diana

* 5 medalii de bronz obtinute de  Rus Alexandru, Samartinean Horatiu, Campean Rares, Luca Denis, Podar Emanuel.

Vrem sa felicitam toti sportivii participanti si in special pe Fekete Stefan si Golban Horatiu aflati la prima competitie dar si pe Podar Emanuel, Nascu Tudor si Campean Rares care au reusit sa ocupe locul IV.

Multumim tuturor parintilor pentru implicare, sustinere si devotamentul pe care il au fata de clubul nostru.

Conducerea Clubului Samurai Turda,
Paul Catanas

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS