Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Dansul sportiv turdean a fost reprezentat la Cheile Grădiştei

Sport
Tools
Typography

Intre 21-22 aprilie s-a desfasurat la Cheile Gradistei, jud. Brasov, Campionatul National de 10 dansuri si Cupa La Passion la dans sportiv, competitii la care au participat peste 600 de sportivi din Romania, arbitrati de catre o brigada formata din arbitri romani, dar si 6 arbitri internationali.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu o pereche DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS, la categoria Hobby 12-13 ani, care s-a calificat in finala competitiei, unde a obtinut locul 4.

Felicitari!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS