Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Eveniment baschetbalistic azi, 17 decembrie, la Turda

Sport
Tools
Typography

AS Turda Wolves organizează azi, 17.12.2017, începând cu ora 16:00, la sala de sport a Școlii „Avram Iancu” Turda, un eveniment baschetbalistic.

Vom desfășura un eveniment sportiv, de la ora 16:00 la 17:45, în cadrul căruia se vor juca trei meciuri de baschet între diferitele grupe ale clubului nostru de baschet. Vor participa aproximativ 70-80 de copii, cu vârsta cuprinsă între 7 și 17 ani iar părinții vor avea ocazia să își vadă copii pe terenul de baschet” se arăta în comunicatul transmis presei.

La final, copiii vor primi câte un cadou de Crăciun, din partea conducerii Salina Turda și în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda”, se mai preciza în acelaşi comunicat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS